Toimitukset

Toimitamme kaiken puutarhavajoista ja autokatoksista kotitoimistoihin ja monikäyttöisiin pihamökkeihin nosturiautolla Manner-Suomeen lukuun ottamatta saaria - jos haluat toimituksen saarille, kysy tarjousta!

Varastotuotteet toimitetaan yleensä 4-5 arkipäivässä, ja tehtaalta toimitettavat tuotteet noin 10-12 viikossa.

Tuotteet toimitetaan arkipäivänä, ja otamme etukäteen yhteyttä sopiaksemme tarkemman toimitusajankohdan.

Toimitus Manner-Suomeen

Toimitamme kaikki tilaukset nosturiautolla Manner-Suomeen!

Toimitamme kaikkialle maailmaan

Hoidamme toimitukset myös Suomen saarille sekä myös kaikkiin muihin maihin - ota yhteyttä ja kerromme lisää. Järjestämme toimitukset mihin tahansa maahan ja laadimme tarjouksen toimituskustannuksista.

Säänkestävät pakkaukset – mökit toimitetaan osina

Puutuotteemme varastoidaan ja kuljetetaan osina. Tämä tarkoittaa, että ne on pakattu ja toimitetaan turvallisesti, tiiviisti ja säänkestävästi. Toimitettavat osat sisältävät kaiken rakennustarvikkeista, oviin, ikkunoihin ja kiinnikkeisiin. Myös tilaamasi lisävarusteet toimitetaan osina erillisessä tiiviissä pakkauksessa.

Osina toimitamminen mahdollistaa puutuotteiden turvallisen ja kätevän kuljetuksen sekä varastoinnin.

Erikoiskuljetukset

Ota yhteyttä, ja toimitamme tilamaasi tuotteet myös tavanomaista vaativampiin kohteisiin. Jos tarvittavia tietoja ei ole, tilatut tuotteet voidaan myös purkaa lähimmälle isomman tien levikkeelle.

Erikoiskuljetuskalusto on usein muokattavissa, ja laadimme tarjouksen ilmoitettujen tietojen perusteella.

Erikoiskuljetuksia tarvitaan silloin, kun rekka ei pääse perille teihin liittyvien rajoitusten tai muiden syiden vuoksi. Tavanomaisiin toimituksiin tarvitaan 10 metriä pitkä ja 4,5 metriä leveä tie. Ajoneuvon korkeus on 2,5 metriä.

Jos et ole täysin varma tarvitaanko erikoiskuljetusta vai ei, ota meihin yhteyttä etukäteen.

Kuorman purkaminen

Toimituksemme sisältää tilattujen tuotteiden veloituksettoman purkamisen kuormasta! Emme koskaan pyydä asiakasta auttamaan purkamisessa, emmekä myöskään veloita tuotteiden kuormasta purkamisesta mitään.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!