Pihamökki.fi - yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten puurakennusten, kuten pihamökkien, saunojen, vajojen, autotallien sekä toimistokäyttöön soveltuvien mökkien myynnistä.

Oma rauha on meille tärkeää. Tuemme luovuutta ja tuottavuutta. Vieraiden kestitseminen on hauskaa. Siisti piha on ilo silmälle. Haluamme tarjota näitä arjen pieniä iloja myös muille. Pihamökki.fi perustettiin, kun olimme harkinneet yrityksen perustamista riittävän pitkään ja ymmärrettyämme, että ammattitaito on kaiken toiminnan ydin.

Pihamökki.fi tarjoaa asiakkailleen laadukkaita pohjoismaisia puurakennuksia, joista on varmasti iloa omalla pihalla.

Kokemus ja monimuotoisuuden kunnioittaminen on meille tärkeää, joten olemme pyrkineet luomaan täydellisen ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Tuotevalikoimaamme vaihtelee yksinkertaisemmista pihakatoksista monikerroksisisiin hirsimökkeihin, joten jokaiseen tarkoitukseen löytyy varmasti sopiva puurakennus.

Olemme varmistaneet sujuvat toimitukset valitsemalla oikeat yhteistyökumppanit. Tuotteemme ovat peräisin yhdeltä alan suurimmalta ja pisimmän kokemuksen omaavalta pohjoiseurooppalaiselta puutalovalmistajalta, jolla on yli 70 vuoden kokemus alalta.

Uusimmat tuotteemme

Räätälöity mökki uima-altaan vieressä

Mukautettu uima-altaan vieressä sijaitseva mökki, jossa on klassinen löylyhuone ja höyryhuone. 

Puinen puutarhatoimisto Lisa 44 A

Puutarhahuone, jossa suuret ikkunat ja tasainen katto.

Puutarhahuone ALU Concept 70 A + TC

Puutarhahuone, jossa on runsas veranta ja kevyet ALU-konseptialumiini-ikkunat.


Kokemuksella on merkitystä

Pihamökki.fi toimittaa kaikenlaisia pihan puurakennuksia aina vajoista kasvihuoneisiin, pihamökkeihin ja saunoihin. Suhtaudumme työhömme suurella intohimolla, joka lisäksi meillä on pitkä kokemus alalta. Tämä näkyy myös tuloksissamme.

Tuotteemme tulevat pääosin Virosta, joka on maailman johtava puurakennusten toimittaja väestölukuun suhteutettuna.

Pihamökki.fi huolehtii kaikesta aina myynnistä jälkimyyntipalveluun. Tarjolla on kattava valikoima palveluja sekä henkilö- että yritysasiakkaille.

 

Asiakaspalaute

 

Alan

TAYLORS COMMERCIAL NW Ltd
toimitusjohtaja

 

Taylors Commercial NW Ltd:n tilaustyönä valmistettu 32 m2 neljän huoneen puutarhamökki pystytettiin uima-altaan viereen. Mökin oli tarkoitus toimia sekä viherhuoneena, pukuhuoneena että saunana. Pihamökki.fi vastasi suunnittelusta ja valmistuksesta, ja mökin pystytti Cabins, Logs & Pods. Kaikki tehtiin ammattitaidolla alusta loppuun saakka, ja tulemme varmasti käyttämään Pihamökki.fi:n palveluja uudelleen. Asiakas oli erittäin tyytyväinen saamaansa tuotteeseen.

Miksi täydellinen mökki kannattaa tilata meiltä?

Emme tingi tuotteidemme laadusta tai asiakaspalvelustamme. Tavoitteenamme on palvella asiakasta alusta loppuun saakka, eli myynnistä toimitukseen ja pystytykseen. Runsaan perusvarustuksen lisäksi huolellisesti valitut lisävarusteet tarkoittavat, että valikoimastamme löytyy varmasti tyyliltään ja ominaisuuksiltaan sopiva pihamökki. Pyrimme jatkuvasti myös kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme.

 

Tarjoamme toimituksen kaikkialle Manner-Suomeen (saaret pois lukien), ja toteutamme erikoistoimitukset pyynnöstä. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan noin 4-5 arkipäivässä. Tilaustuotteiden toimitusaika on keskimäärin 10-12 viikkoa.

Laaja tuotevalikoima

Haluamme varmistaa, että meillä on aina useita erilaisia tuotteita saatavilla sekä henkilö- että yritysasiakkaille.

Toimitus ja pystytys

Toimitamme tuotteet nopeasti, ja osaava asennustiimimme kokoaa ja pystyttää osina toimitettavat laadukkaat pihamökit hetkessä.

Kattava kokemus

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Suomen markkinoilta ja yli 70 vuoden kokemus puutalojen valmistuksesta.

Erinomainen laatu

Pyrimme täydellisyyteen kaikessa. Siksi valmistamme suuria määriä ovia, ikkunoita, portaita, terasseja ja kaiteita omalla tehtaallamme. Teemme myös yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa voidaksemme valmistaa mahdollisimman hyviä, yksilöllisiä ja kompakteja terassinovia, ja teemme yhteistyötä myös maailman johtavan kiuasvalmistajan kanssa parhaiden mahdollisten löylyjen varmistamiseksi.

Voimme nukkua yömme rauhassa, sillä tuotteemme kestävät vuosikymmeniä. Se on ennen kaikkea innovatiivisen suunnittelun ja erittäin laadukkaiden FSC-sertifioitujen toimittajien ansiota. Salainen ainesosa on kuitenkin hitaasti kastava pohjoismainen puu, joka on luonnostaan kestävä ja suorastaan täydellinen kaikenlaisten puurakennusten valmistukseen leikkimökeistä monikerroksisisiin hirsimökkeihin.

Tarvitsetko puurakennuksen, joka on rakennettu kestämään? Me olemme paras vaihtoehto!  Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tutustu myös uusiin tuotteisiimme täällä.

Näin pohjoismaisen laadukkaat puurakennukset valmistetaan!

Meihin voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon  040 504 7314 (arkiksin kello 9-17) tai lähettämällä sähköpostia info@pihamokki.fi

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!