Kaupan purkaminen

Sinulla on oikeus purkaa kauppa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Kaupan purkamisoikeus päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai joku muu valitsemasi henkilö, kuljetusyhtiötä lukuun ottamatta, vastaanottaa viimeisen tavaran.

Purkamisoikeuden käyttämisestä tulee ilmoittaa meille (info@pihamokki.fi; puhelin: 040 504 7314) selkeällä ilmoituksella (esimerkiksi sähköpostilla lähetetty ilmoitus). Ilmoitukseen voi liittää oheisen kaupan purkamiseen tarkoitetun täytetyn lomakkeen, mutta se ei ole pakollista. Aikomuksesta käyttää oikeutta purkaa kauppa on ilmoitettava lähettämällä asianomainen ilmoitus ennen määräajan päättymistä.

Kaupan purkamisen seuraukset

Jos purat tekemäsi kaupan, maksamme sinulle takaisin kaikki sinulta samaamme suoritukset, mukaan luettuna toimituskulut (ei koske lisäkustannuksia siinä tapauksessa, että olet valinnut muun kuin tarjoamamme edullisimman tavallisen kuljetuksen). Voimme vähentää summasta jo toimitettujen tavaroiden arvonalennuksen, jos sellaisia on aiheutunut suorittamastasi tavaroiden tarpeettomasta käsittelystä. Maksamme palautuksen ilman aiheetonta viivyttelyä, mutta kuitenkin viimeistään –

(a) 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme saaneet palauttamasi toimitetut tavarat, tai

(b) (jos tapahtuu aiemmin) 14 päivän kuluttua siitä, kun esität meille todisteet siitä, että olet palauttanut tavarat, tai

(c) jos tavaroita ei ole toimitettu, 14 päivän kuluttua siitä, kun meille on ilmoitettu päätöksestä purkaa tämä kauppa.

Palautamme suoritukset alun perin maksamiseen käyttämälläsi maksutavalla, ellet ole nimenomaisesti muuta hyväksynyt. Sinulle ei kuitenkaan missään tapauksessa aiheudu mitään ylimääräisiä veloituksia maksun palauttamisesta.

Voimme lykätä suoritusten palauttamista, kunnes olemme saaneet palauttamasi tavarat tai kunnes olet esittänyt todisteet siitä, että olet lähettänyt tavarat meille riippuen siitä, kumpi näistä tapahtuu aiemmin. Kaikki tavarat on palautettava tai luovutettava meille ilman aiheetonta viivästystä, ja aina viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun ilmoitit meille kaupan purkamisesta. Määräaikaa on noudatettu silloin, kun tavarat palautetaan ennen 14 päivän määräajan umpeutumista.

Ostaja maksaa tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Olet korvausvelvollinen ainoastaan sellaisesta tavaroiden arvonalennuksesta, joka johtuu sellaisesta tarpeettomasta tavaran käsittelystä, joka ei ole tarpeen tavaroiden ominaisuuksiin ja toimintaan perehtymiseksi.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!