MYYNTIEHDOT

Pihamökki.fi-verkkokaupan (jäljempänä verkkokauppa) omistaja on ABC Garden OÜ (14842270), jonka kotipaikka on Tallinnassa, Virossa

Myyntiehtojen, tuote- ja hintatietojen voimassaolo

Myyntiehtoja sovelletaan verkkokaupasta ostettuihin tuotteisiin.
Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteiden vieressä. Hintaan lisätään toimituskulut.
Toimituskulujen suuruus riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimituskulut näytetään ostajan tehdessä tilauksen.
Kaikki hinnat ovat euroina (€).
Tuotetiedot näytetään verkkokaupassa tuotteen vieressä.

Tilauksen tekeminen

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin tilataksesi ne. Täytä kaikki pakolliset kentät ja valitse sopivin toimitustapa tilauksen viimeistelemiseksi. Kokonaishinta näytetään sen jälkeen näytöllä. Ostos voidaan maksaa turvallisesti Maksekeskus AS:n maksutavoilla:

  • Suomalaiset pankit: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma
  • Säästöpankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki
  • Visa/MasterCard -luottokorttimaksut

Huomaa! Kun käytät pankkimaksua, vahvista tilaus ja napsauta sitten ”Palaa kauppiaan sivulle” -painiketta.

Maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot siirretään valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS:lle. Sopimus astuu voimaan, kun maksettava summa siirretään verkkokaupan pankkitilille.
Jos emme pysty toimittamaan tilattuja tuotteita varastotilanteen tai muun syyn vuoksi, ostajalle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman pian ja maksettu summa (mukaan lukien toimituskulut) palautetaan viipymättä, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

 

ABC Garden OÜ on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä. ABC Garden välittää maksuihin liittyvät henkilötiedot valtuutetulle kolmannen osapuolen käsittelijälle – Maksekeskus AS:lle.

Toimitus

Toimitamme tuotteita seuraaviin maihin: Suomi
Toimituspalvelun tarjoaa Ebrex Eesti OÜ
Voit valita seuraavista toimitustavoista: toimitus ovelta ovelle

Ostaja vastaa lähetyskustannuksista, jotka ilmoitetaan toimitustavan vieressä.

Kaikki Suomen sisäiset lähetykset saapuvat yleensä ostajan määrittämään määräpaikkaan 10–14 viikon kuluessa myyntisopimuksen voimaantulopäivästä.

Peruuttamisoikeus

Ostajalla on tilauksen vastaanottamisen jälkeen oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty tilaus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisoikeus päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona sinä tai kolmas osapuoli (muu kuin kuljetusyhtiö) ottaa vastaan tilauksen viimeisen tuotteen.

Peruuttamisoikeus ei koske oikeushenkilön tekemiä tilauksia.
14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa, jos et käytä tilattuja tuotteita millään muulla tavalla kuin on tarpeen tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi samalla tavalla kuin sinulla on oikeus testata tuotteita tavallisessa myymälässä.

Jos tuotteita on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin luonteen, ominaisuuksien tai toiminnan varmistamiseen tai jos tuotteessa on käytön tai kulumisen jälkiä, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa summaa tuotteiden arvon laskun mukaan.

Jos peruutat tämän sopimuksen, hyvitämme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka aiheutuvat, jos valitset muun toimitustavan kuin halvimman tarjoamamme vakiotoimituksen). Saatamme tehdä vähennyksen palautettavasta summasta, jos tuotteiden arvo on laskenut tarpeettomasta käsittelystäsi johtuen. Palautamme maksun ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään –

(a) 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona olemme vastaanottaneet kaikki toimitetut tuotteet,

(b) (jos aikaisemmin) 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona toimitat todisteet tuotteiden palauttamisesta,

(c) jos tuotteita ei ole toimitettu, 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona meille on ilmoitettu päätöksestäsi peruuttaa sopimus.

Palautamme maksun käyttäen samaa maksutapaa kuin alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti toisin sopinut; joka tapauksessa palautuksesta ei aiheudu kuluja.

Voimme pidättää palautuksen, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteet tai olet toimittanut todisteet tuotteiden palauttamisesta aikaisemman ollessa määräävä. Sinun on palautettava tuotteet tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitat meille sopimuksen peruuttamisesta. Määräaikaa noudatetaan, jos lähetät tuotteet takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat suorat kustannukset lankeavat asiakkaalle.

Olet vastuussa tuotteiden arvon alenemisesta, joka aiheutuu muusta kuin tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseen tarvittavasta käsittelystä.

Vialliset tuotteet

Verkkokauppa on vastuussa ostajalle myytyjen tuotteiden sopimusehtojen noudattamatta jättämisestä tai puutteista, jotka olivat jo olemassa toimitushetkellä ja jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tuotteiden toimittamisesta. Ensimmäisen kuuden kuukauden kuluessa toimituksesta oletetaan, että vika oli läsnä toimitushetkellä. Verkkokaupan vastuulla on todistaa toisin.

Ostajalla on oikeus kääntyä verkkokaupan puoleen kahden kuukauden kuluessa vian ilmenemisestä sähköpostitse (info@pihamokki.fi) tai soittamalla numeroon (040 504 7314).
Verkkokauppa ei ole vastuussa virheistä, jotka syntyvät tuotteiden toimittamisen jälkeen.

Jos verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on vikoja, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa vialliset tuotteet. Jos tuotteita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät maksut.

Verkkokauppa vastaa ostajan valitukseen kirjallisesti tai muodossa, joka mahdollistaa kirjallisen jäljentämisen, 15 päivän kuluessa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!