Tuotteillamme on 5-10 vuoden laatutakuu!

Pihamökki.fi arvostaa laatua ja ammattitaitoa. Tästä syystä voimme huoletta antaa tuotteillemme jopa 10 vuoden takuun lahoamista vastaan (tuotekohtainen takuu), jotta voit nauttia piharakennuksesta ongelmitta vielä vuosienkin päästä. Perehdy tilaamasi tuotteen mukana toimitettaviin tietoihin ja tarkista myös takuutiedot.

Puurakenteisissa tuotteissamme käytetään hitaasti kasvavaa pohjoismaista kuusta ja mäntyä, jolla on myös CE-merkintä. Yhteistyökumppanimme ja myös oma yrityksemme on FSC-sertifioitu, mikä takaa kestävän pohjan toiminnallemme. Valmistusprosessimme vastaavat standardeja ISO 9001 ja ISO 14001 virheiden minimoimiseksi ja tuotannon tehokkuuden varmistamiseksi.

Näin voimme olla varmoja siitä, että tuotteemme kestävät oikein huollettuna vielä kymmenen vuotta ja pidempäänkin.

Takuun voimassaolon edellytykset

Tuotteidemme lahoamiselta suojaavan takuun voimassaolo edellyttää, että tuotteet on käsitelty oikein pystytyksen aikana ja huollettu sen jälkeen asianmukaisesti. Takuu ei korvaa seuraavaa:

  • Kuljetuksen tai pystytyksen aikana tapahtuva vaurioituminen
  • Pystytys- ja asennusohjeiden noudattamatta jättämisestä johtuvat vauriot (rakennus pystytetään liian heikkojen tai märkien perustusten päälle jne.)
  • Puupintojen riittämättömästä käsittelystä johtuvat vahingot.

Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotteet maalataan tai käsitellään öljypohjaisella puunsuoja-aineella säännöllisesti (katso tarkemmat ohjeet tuotteen mukana toimitetuista kunnossapito-ohjeista).

Lämpökäsitellyn puun tai tehtaalla kertaalleen maalattujen tuotteiden kunnossapito-ohjeet löytyvät pystytysohjeista, ja ohjeita on noudatettava takuun voimassaolon varmistamiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää, lue palveluehtomme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@pihamokki.fi

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!