Maksaminen - millaisia rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla uuden piharakennuksen hankintaan?

Pihamökki.fi haluaa tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Tämä tarkoittaa joustavien rahoitusvaihtoehtojen tarjoamisesta ilmaisen toimitusten lisäksi. Muista seuraavaa ostaessasi tuotteitamme:

Tilauksesta on maksettava 30% käsiraha ennen tilauksen käsittelyyn ottamista

Emme valitettavasti voi aloittaa tilauksesi käsittelyä, ennen kuin 30% ennakkomaksu on maksettu. Tilauksen voi maksaa kokonaan jo tilaushetkellä, mutta 30% tilaushinnasta on kuitenkin maksettava, jotta voimme aloittaa tilauksesi käsittelyn. 

Sivustoillamme esittelemättömiä tuotteita ja lisävarusteita tilattaessa ennakkomaksu on 50%.

Jäljelle jäänyt osa tilauksesta voidaan maksaa ennen tilauksen toimittamista tai toimitushetkellä

Tilatut tuotteet maksetaan kassalla tai eräpäivään mennessä, jos tilausta ei makseta suoraan verkossa (lasku tai muu vastaava maksutapa). Maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan vähintään kaksi arkipäivää ennen toimitusta tai noutoa, jos noudat tilatut tuotteet itse.

Luottokortit, PayPalin ja tilisiirrot hyväksytään maksuvälineinä

Tilaus voidaan maksaa tilisiirrolla, mutta luottokorttia on käytettävä verkossa ja puhelimessa maksettaessa. American Expressillä maksettaessa meihin tulee ottaa yhteyttä etukäteen sopivan maksutavan vahvistamista varten. Myös PayPalilla voi maksaa.

Huolehdimme turvallisesta maksamisesta

Maksu- ja luottokorttimaksut käsitellään turvallisella SSL-palvelimella. Menetelmää käytetään yleisetsi maksu- ja luottokorttimaksuissa sen erittäin korkeiden turvallisuusvaatimusten vuoksi.

Kaupan purkaminen

Sinulla on oikeus purkaa kauppa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Purkamisoikeuden käyttämisestä tulee ilmoittaa meille (ABC Garden OÜ, Peterburi tee 2F, 11415 Tallinn, Estonia, merit@abcgarden.ee, puhelinnumero: +358 40 504 7314) selkeällä ilmoituksella (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla lähetetty ilmoitus). 

Lisätietoja löytyy kohdasta Myyntiehdot.

 

Lisää tietoa maksamisesta ja rahoitusvaihtoehdoista löytyy palveluehdoistamme.  

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!