Kylpytynnyrit

Desc

4 tuotetta

per sivu
 1. Kylpytynnyri DELUX Ø 220 integroidulla lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 220 integroidulla lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 220 integroidulla lämmittimellä
  0 m²
  -
  226 X 226 cm
  Integroidulla kamiinalla varustettu malli kuuluu uuden sukupolven kylpytynnyreihin. Ylellisen suuri ja laadukas kylpytynnyri DeLux 220 on yksityiskohtia myöten viimeistelty ja runsaasti lisävarusteltu tynnyri, joka on helppo käyttää ympäri vuoden. Ei ole olemassa mitään nautinnollisempaa, kuin istahtaminen kylpytynnyrin hellivään huomaan. Se on lisäksi terveydellesi erittäin myönteistä - se auttaa voittamaan stressin ja purkamaan hermostuneisuuden - on ihanteellisesti kotikäytössä.
  Starting from: 3 830.00€
 2. Kylpytynnyri DELUX Ø 200 ulkopuolisella lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 200 ulkopuolisella lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 200 ulkopuolisella lämmittimellä
  0 m²
  -
  200 X 200 cm
  DeLux 200 on laadukas ja erittäin näyttävä kylpytynnyri. Jos olet jo aiemmin käynyt kylpytynnyrissä, tiedät, että se on miellyttävää, rentouttavaa ja mahtavaa. Kylpytynnyrissä pääset nauttimaan kylpemisen ilosta kelistä riippumatta. Talven paukkupakkaset ja syksyn sateet vain tehostavat sen luomaa fantastista tunnelmaa. Miksi tulisi suosia ulkopuolista lämmitintä? Sitä on helpompi lämmittää ja puhdistaa. Samalla tulee ottaa huomioon, että tämä ratkaisu vaatii myös enemmän tilaa. Meidän 200 cm halkaisijan kylpytynnyriimme mahtuu mukavasti rentoutumaan jopa kuusi henkilöä.
  Starting from: 3 535.00€
 3. Kylpytynnyri DELUX Ø 200 integroidulla lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 200 integroidulla lämmittimellä
  0 m²
  -
  200 X 200 cm
  Integroidulla lämmittimellä varustettu kylpytynnyri DeLux 200 on laadukas uuden sukupolven kylpytynnyri, joka on kompakti, ekonominen ja esteettinen. Kaikki mainitut ominaisuudet tekevät tästä mallista hienon kylpytynnyrin niin pihalle, puutarhaan, rantaan kuin peräkärryn päällekin yrityksesi edustuskäyttöön! Jos haluat kokoa spa-tunnelmaa ja samalla nauttia auringonlaskusta tai hämärtyvästä illasta vuodenajasta riippumatta, niin laadukas ja näyttävä kylpytynnyrimme tarjoaa sen kaiken.
  Starting from: 3 535.00€
 4. Kylpytynnyri DELUX Ø 200 sisäpuolisellä lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 200 sisäpuolisellä lämmittimellä
  Kylpytynnyri DELUX Ø 200 sisäpuolisellä lämmittimellä
  0 m²
  -
  200 X 200 cm
  DeLux 200 on yksityiskohtia myöten viimeistelty, laadukas ja runsaiden lisävarusteiden täydentämä kylpytynnyri, jota on helppo käyttää ympäri vuoden ja jonka huoltamisesta jokainen selviää. DeLux 200 -kylpytynnyrissä rentoudut mökillä ja kotona. Sisäpuolisella lämmittimellä varustettu versio on kompakti myös pienissä olosuhteissa. Ja kylpytynnyrissä lokoilu ei ole vain kesän huvia, vaan voit nauttia siitä myös viileämmillä ilmoilla, jolloin lämpimässä vedessä oleskelu tuntuu erityisen rentouttavalta.
  Starting from: 3 530.00€
Desc

4 tuotetta

per sivu

Onko sinulla
kysymyksiä?

040 504 7314 info@pihamokki.fi