Kesämökit

Desc

6 tuotetta

per sivu
 1. Loma- ja vapaa-ajan mökki BARRIT 70 | 8 x 6.3 m; 70mm
  Loma- ja vapaa-ajan mökki BARRIT 70 | 8 x 6.3 m; 70mm
  Loma- ja vapaa-ajan mökki BARRIT 70 | 8 x 6.3 m; 70mm
  32 m²
  70 mm
  800 X 450 cm
  Ylellinen mökki Barrit 70 tarjoaa optimaalisen kokoisen asuin- tai virkistystilan keskikokoiselle perheelle: siinä on kaksi makuuhuonetta, yksi iso olohuone ja iso terassi, jossa voit viettää aikaa rakkaimpiesi kanssa. Mökissä on vakiona 70 mm paksut seinät, jotka on valmistettu hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta. Kaksoisprofiiliseinät parantavat luonnollisia eristysominaisuuksia. Lisäksi Barrit 70 -mökkiä voidaan käyttää lisärakennuksena satunnaiseen käyttöön vieraille tai pysyvänä asuintilana. Valinta on täysin sinun!
  Starting from: 17,599.00€
 2. Pihakeittiö MAREK 70 | 8 x 4.6 m; 70 mm
  Pihakeittiö MAREK 70 | 8 x 4.6 m; 70 mm
  Pihakeittiö MAREK 70 | 8 x 4.6 m; 70 mm
  37 m²
  70 mm
  764 X 420 cm
  Ainutlaatuisen pohjaratkaisunsa ansiosta Marek 70 on mahtava vierasmaja. Ulos avautuva keittiö ja viehättävä puinen parvi tekevät siitä miellyttävän paikan perhelomailuun. Se toimii myös erinomaisena kotitoimistona, jossa luovuudella on tilaa virrata. Marek 70 valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta kuusesta tai männystä.
  Starting from: 18,410.00€
 3. Lomakoti ja vapaa-ajan talo MONTREAL 70 | 7.8 x 4.2 m; 70 mm
  Lomakoti ja vapaa-ajan talo MONTREAL 70 | 7.8 x 4.2 m; 70 mm
  Lomakoti ja vapaa-ajan talo MONTREAL 70 | 7.8 x 4.2 m; 70 mm
  42 m²
  70 mm
  759 X 397 cm
  Montreal 70 on tarkoitettu ihmisille, jotka etsivät väliaikaista taloa, viihtyisää lomamökkiä, suurta kesämökkiä tai valtavaa vierastaloa erittäin kohtuulliseen hintaan. Se on kaunis perinteinen hirsimökki, jossa on vaikuttava veranta - täydellinen perhejuhliin ympäri vuoden!
  Starting from: 23,365.00€
 4. Koko perheen hirsimökki BERN 70 | 6.6 x 4.5 m; 70 mm
  Koko perheen hirsimökki BERN 70 | 6.6 x 4.5 m; 70 mm
  Koko perheen hirsimökki BERN 70 | 6.6 x 4.5 m; 70 mm
  23 m²
  70 mm
  620 X 415 cm
  Tilava ja harmoninen hirsitalo Bern 70 on huippuluokan paikka, jonne perhe voi kokoontua viettämään vapaa-aikaa ja rauhoittua. Se sopii myös työskentelyyn ja vieraiden majoittamiseen.
  Starting from: 13,285.00€
 5. Ylellinen kesämökki BERN 44 | 6.6 x 4.5 m; 44 mm
  Ylellinen kesämökki BERN 44 | 6.6 x 4.5 m; 44 mm
  Ylellinen kesämökki BERN 44 | 6.6 x 4.5 m; 44 mm
  23 m²
  44 mm
  620 X 415 cm
  Bern 44 on monikäyttöinen ja ihanan tilava hirsitalo, joka on jokaisen pihan katseenvangitsija. Kiinteät, paksut seinäpaneelit, jotka on valmistettu luonnonkuusesta, ja 4- kulmajyrsintä, tekevät tästä hirsitalosta rauhallisen ja yksityisen tilan kaikkiin tarpeisiisi.
  Starting from: 7,525.00€
 6. HIRSIMÖKKI, jossa useita on huoneita CASABLANCA 70 | 11.6 x 6 m; 70mm
  HIRSIMÖKKI, jossa useita on huoneita CASABLANCA 70 | 11.6 x 6 m; 70mm
  HIRSIMÖKKI, jossa useita on huoneita CASABLANCA 70 | 11.6 x 6 m; 70mm
  62 m²
  70 mm
  1120 X 594 cm
  Tilava hirsimökki Casablanca sopii erinomaisesti perheen lomailuun tai rentoutumiseen pitkän työpäivän jälkeen. Voit nauttia auringonlaskusta tai kestitä ystäviä suurella terassilla.
  Starting from: 26,950.00€
Desc

6 tuotetta

per sivu

Onko sinulla
kysymyksiä?

+358 40 504 7314 merit@abcgarden.ee

 

Hirsitalot

Nykypäivän kiireisessä ja nopearytmisessä maailmassa kodista on tullut tärkeämpi kuin koskaan. Hirsitalot ovat yhä suositumpia, ja hyvä vaihtoehto terveellisemmälle, ekologisesti tasapainoisemmalle ja orgaanisemmalle elämälle. Hirsitalo luo välittömästi iloisen, kodikkaan ja tasapainoisena tunnelman. Aitoa puuta on ilo katsoa, ja hirsitalo saa meidät yksinkertaisesti tuntemaan olomme hyväksi.

Puun kaunis ulkonäkö

Halusitpa sitten rakentaa huvilan pienillä ikkunoilla muiden puurakennusten jatkoksi tai jos talosi edustaa yksinkertaistettua arkkitehtuuria nykyaikaisella alueella, on hirsi ihanteellinen materiaali molempiin tilanteisiin. Massiivisten hirsien elävä pinta tuo iloa ja luonnon lämpimän kosketuksen.

Valo tanssii ympäri huonetta

Nykyaikaiset hirsitalomme on suunniteltu päästämään mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisätiloihin. Siksi niissä on suuret ikkunat, erkkerit, liukuovet ja paljon muuta. Valo merkitsee meille paljon. Se vaikuttaa asumismukavuuteemme enemmän kuin uskommekaan.Tutkimukset osoittavat, että riittävä määrä valoa parantaa mielialaa ja energiatasoa, kun taas huono valaistus lisää masennusta ja altistaa erilaisille puutostiloille. Valaistuksen määrä ja tyyppi vaikuttavat suoraan keskittymiseen, ruokahaluun, mielialaan ja moniin muihin jokapäiväisen elämän osa-alueisiin. Siksi olemassa olevan luonnonvalon mahdollisimman suuri hyödyntäminen on viisasta.

Pihamökki ottaa aina suunnittelussa ja sijoittelussa huomioon maksimaalisen valon määrän.

Akustiikka

Kun ääniavaruudessa on liikaa kaikua, ilmapiiri voi nopeasti muuttua häiritseväksi. Pitkä oleskelu tällaisessa tilassa on stressaavaa, vaikka emme sitä välttämättä huomaisikaan.

Hirsirungolla on valtavat akustiset ominaisuudet, joten oleilu hirsitalossa on miellyttävä kokemus. Hirsitalot ovat usein hiljaisempia kuin pienikokoisesta puusta tehdyt rakennukset. Samalla kun suuri lämpömassa tarjoaa energiatehokkuuden, vaimentaa se myös tehokkaasti ääntä. Paksut hirsiseinät imevät tarpeettoman melun ääniavaruudesta. Korkeat akustiikkastandardit ovat yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka voivat vaikuttaa elämän laatuun.

Hyvä sisäilman laatu ja raikas tuoksu

Aidolla, luonnollisella hirrellä on oma ihastuttava tuoksunsa, ja hirsitalo on loistava tapa nauttia sen mukanaan tuomasta luonnollisesta tunnelmasta. Massiiviset tukirakenteet hengittävät ja tasapainottavat tehokkaasti kosteusvaihtelut. Sisäilman kosteus pidetään optimaalisella tasolla ja talo säilyttää terveellisen ja miellyttävän tuoksunsa.

Hyvä asia on myös se, että hirren pinnalla on antibakteerinen vaikutus, joka auttaa suojaamaan rakenteita ja pitämään sisäilman raikkaana ja puhtaana.

Hirsitalo on erittäin energiatehokas

Hirsirakenteiden hyvien eristysarvojen ansiosta ilmastointia ei tarvita kesäaikana. Kylmänä talvena tehokas puulämmitin pitää yllä mukavaa ja tasaista lämpötilaa. Jos koti on eristetty kunnolla, voit nauttia ylivoimaisesta energiatehokkuudesta. Voimme laskea hirsitalomme olevan 15-20% energiatehokkaampi kuin perinteisen talon.

Hyvät lämmöneristysominaisuudet

Hirsitalossa ei tarvita monimutkaista lämmitysjärjestelmää, koska hirsi itse tarjoaa hyvän lämpöeristyksen. Jos puu on käsitelty ja kuivattu hyvin, se tarjoaa hyvän lämpöeristyksen myös talvella.

Hirsiseinällä, jossa käytetään halkaisijaltaan 7-11 cm olevia hirsiä, on erittäin alhainen lämmönkierto. Hirsi säilyttää lämmön samalla tavalla kuin 1,2 m paksu tiiliseinä. Puuseinät keräävät lämpöä ja jakavat sen tasaisesti sisätilaan. Toinen hirsitalojen etu on se, että ne lämpenevät nopeasti, kun taas niiden jäähtyminen kestää suhteellisen kauan. Puun lämpö antaa hirsiseinien kerätä ja varastoida energiaa, ja säteillä sitä sitten takaisin rakennukseen.

Ympäristöystävällinen ja korkealaatuinen

Hirsimökkien rakentamiseen tarvittavat materiaalit ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Hirsitalon rakentamiseen kuluu vähemmän energiaa kuin tavallisen kodin rakentamiseen. Puun korjuu kuluttaa vähemmän energiaa kuin mitä tarvitaan muiden rakennusmateriaalien valmistamiseen. Hirsitalon rakentamisen myötä kasvihuonekaasupäästöt vähenevät – ja noin kymmenen prosenttia kaikista hiilidioksidipäästöistä syntyvät betonin tuotannosta. Tilastojen mukaan yhden tonnin betonin tuotannossa syntyy myös yksi tonni hiilidioksidia.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta saisimme mahdollisimman hyvän hinta-laatusuhteen uusille tuotteillemme. Pihamökki-hirsitalot valmistetaan vain valikoidusta korkealaatuisesta pohjoismaisesta kuusesta ja männystä.