Laadukkaat rakennukset on tehty parhaista materiaaleista

Tehtaillamme on yhteensä yli 100 vuoden kokemus alalta, ja pisimään keskeytyksettä toiminut puutalotehtaamme sijaitsee pienessä Rakveren kaupungissa Virossa. Tehtaalla on valmistettu hirsitaloja yli 70 vuotta, joten kyseessä on Baltian pitkäikäisin puutalotehdas.

Tuotteemme valmistetaan kahdella tehtaalla Pohjois-Euroopassa alan pätevien ammattilaisten työnä ja uusimpia tuotantoteknologioita hyödyntämällä.

Varsinaisten rakenteiden lisäksi valmistamme myös ikkunoita, ovia, terasseja, portaita ja kaiteita kaikille tuotteillemme.

Ikkunat

Toimitamme vaadittuja lämpö- ja äänieristysvaatimuksia vastaavat puu- ja puualumiini-ikkunat kaikentyyppisiin rakennuksiin. Ikkunoiden karmit valmistetaan männystä ja kuusesta ja vastaavat sävyltään kaikkia luonnollisia puunsävyjä. 

PREMIUM-malliston ikkunoiden ominaisuudet:

  • Seinän paksuus: 70-114 mm
  • Puumateriaali: mänty
  • U-arvo: 7 W/m²K
  • Kumitiivisteet: kyllä
  • Karmit: laminoitu
  • Lasit: 3-6-3 mm
  • Kouru: puu ja alumiini
  • Avausmekanismi: kallista ja käännä, yksi kahva
  • Väri: luonnolliset sävyt

Ovet

Ovivalikoimamme on laaja, mutta oven valinta määräytyy kuitenkin rakennuksen käyttötarkoituksen ja tarvittavan lämpöeristyksen mukaan. Ovet valmistetaan kuusi- ja mäntypuusta parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi.

Tavanomaisten yksi- ja kaksiosoisten ovien lisäksi toimitamme myös erilaiset taitto- ja liukuovet. Ovien ansiosta pihamökki muuntautuu avoimeksi katokseksi kauniina kesäiltoina. 

Hirret ja eristetyt seinät

Erilaisissa rakennuksissa käytetään erilaisia seinämateriaaleja riittävän rakenteellisen vakauden ja lämpöeristyksen varmistamiseksi. Tehokkaampi lämpöeristys varmistetaan eristämällä rakennuksen seinät joko sisä- tai ulkopuolelta. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että mitä paksummat seinät ovat, sitä parempi on myös lämpöeristys.

Tuotteissamme käytetään kolmea erilaista seinärakennetta rakennuksen käyttötarkoituksesta riippuen. Näitä ovat massiivihirsi, laminoitu hirsi ja eristetty seinä.

90 x 160 mm massiivihirsi

165 x 180 mm laminoitu hirsi

Eristetyt seinärakenteet

Kaikki valmiina mutkattomaan pystytykseen

Osina toimitettavat tuotteemme sisältävät kaiken tarpeellisen ongelmattomaan asennukseen, kiinnitystarvikkeet mukaan luettuna. Myös selkeät pystytysohjeet sisältyvät toimitukseen. Lue lisää asentamisesta TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan!