Kotitoimisto

Eikö olisi mukavaa jättää väliin päivittäinen työmatka ja työskennellä sinulle suunnittelemassasi tilassa? Siksi meillä on valikoima moderneja puutavaratoimistoja, jotka sopivat jokaisen etätyöntekijän tarpeisiin.

Kotikuntosali

Kuntosali on loistava paikka hikoilla pois arjen stressistä, parantaa terveyttämme ja rauhoittaa mieltämme. Miksei sinulla olisi oma kuntosali, joka on suunniteltu erityisesti sinulle? Me voimme auttaa sinua.

Pelihuone

Haluatko heittää tikkaa tai haluatko tavata ystäviäsi säännöllisesti pöytätenniskierroksilla? Yksityinen pelihuone on oikea tapa edetä, jos haluat nauttia suosikkiharrastuksistasi keskeytyksettä.

Miesluola

Miehet tarvitsevat usein yksityistä henkilökohtaista tilaa lataamaan akunsa, omistamaan aikaa harrastuksilleen. Mikä olisi sille parempi paikka kuin miesluola?

Naisluola

Oletko koskaan ajatellut, että puutarhassasi olisi tilaa suosikkiharrastuksillesi, tuottavalle työllesi tai vain päästäksesi pois päivittäisestä rutiinistasi? Haluamme tarjota sinulle ‘Naisluolan’.

Teinin pihamökki

Onko teini-ikäinen valmis lentämään pesästä ja haluaa levittää siipensä? Puutarhahuone antaa teini-ikäisille tarvitsemansa yksityisyyden, mutta auttaa myös oppimaan olemaan vastuussa omasta tilastaan.

Ota yhteyttä

Pitäisikö sinun tietää jotain pohjoismaisista laatutuotteistamme? Ota sitten yhteyttä, niin palaamme sinuun!